over mij

 

Mijn naam is Lies Pestman. Na ruim 20 jaar werkzaam te zijn geweest in diverse (management) functies in de marketing-communicatiebranche, besloot ik in 2005 het roer om te gooien en startte ik als zelfstandig ondernemer. Als freelance manager operations werkte ik bij veel verschillende bedrijven. Naast de processen werd het begeleiden, motiveren en enthousiasmeren van medewerkers een steeds groter onderdeel van mijn werk. Evenals medewerkers leren om te gaan met een veranderende omgeving. 

 

Ik besloot een lang gekoesterde wens in vervulling te laten gaan en heb de Hbo-opleiding tot psychosociaal therapeut/coach/counselor gevolgd bij Academie Gradatim. Hierna heb ik de post-Hbo opleiding Mastercoach afgerond bij het Europees Instituut/De Baak. Deze opleidingen heb ik aangevuld met specialistische trainingen en opleidingen, waaronder: Oplossingsgericht werken (NOAM), Teamcoaching (Alba Academie) en Lichaamsgericht werken (Europees Instituut/De Baak). Als laatste de opleiding Verdiepend Coachen bij werkstress&burn-out (Europees Instituut/De Baak).

 

Dit laatste is tevens mijn interessegebied en specialisme geworden. Ik ben ervaringsdeskundige. In 2003 ben ik burn-out geraakt en heb ik zelf ervaren hoe het voelt wanneer je, als gevolg van structurele overbelasting, fysiek en geestelijk uitgeput raakt. Door een goede coach ben ik begeleid naar volledig herstel. Mede door deze ervaring raakte ik geïnteresseerd en gemotiveerd om mensen en organisaties op een professionele manier te begeleiden bij (werk)stress- en burn-out klachten.  En bij het herkennen, erkennen én het voorkomen ervan.

 

Wil je kennis maken en kijken wat ik voor jou kan betekenen? Neem dan contact op via het contactformulier

 

 

"Als je de lat te hoog legt, dan ga je er altijd onderdoor".